2019-12-26 10:16:14• hírek • Bede Emőke

Pozitívan reagál a gyógykezelésre a súlyos betegséggel diagnosztizált Tomi

Barna József tűzoltó kisfia, Tomi egy budapesti kirándulás közben lett rosszul. Az orvosok rengeteg analízist lefuttattak, majd jött a villámcsapásszerű diagnózis: a kisfiú akut limfoid leukémiában szenved.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb megkezdhessék a megfelelő kezelést, szinte azonnal adománygyűjtés indult: az ily módon befolyt pénzösszegből a család a debreceni gyógykezelések sorát, illetve a magyarországi városban fenntartott albérlet költségeit szerette volna fedezni. A szükséges összeg, több mint 32 ezer euró előteremtésében a belügyminisztériumi szervek mellett a hatalmas civil összefogásnak is nagy szerepe volt (Tominak példának okáért a Partiumi Magyar Napok alatt is komoly támogatás gyűlt össze), s mint a szülők korábban közölték, a kezelés végéig el nem használt összeget egy hasonlóan nemes ügy támogatására ajánlják fel.
 

„Tomi, kollégánk kisfia, akit augusztusban akut limfoid leukémiával diagnosztizáltak, és akiért egy egész közösség egy emberként állt ki, mindenkit üdvözöl és köszönetét fejezi ki. Még mindig bent tartják a kórházban, de szerencsére pozitívan reagál a kezelésekre, és úgy gondolja, hogy a lehető legszebb ajándékot kapta karácsonyra, a támogatásoknak köszönhetően ugyanis egy második esélyt kapott az életre” - közölte nemrégiben a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség. Hozzáteszik: Tomi a debreceni klinika többi kis betegével együtt egy naptárat is készített a katasztrófavédelem számára, és mindenkinek a legjobbakat és kellemes ünnepeket kívánja ezúton is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: